atznadi's FotoPage

By: atznadi abdul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 24-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Pengantin Azman & Yatie dan Sue & Darling

Amboi...leka tengok aper tuh!!!!
Cantik tak cincin yang abang beli nih yang....
wow! macam puteri keraton la pulak...
View all 5 photos...
To azman & yatie (baju songket biru)... semoga u bedua bahagia selalu.

To sue & darling (baju keraton & peach)... layarilah hidup rumahtangga dengan kesabaran dan keimanan.


Monday, 19-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Cinta Ena & Adie

sayang....
jelingan manja...
mmmm....
View all 5 photos...
Pic semasa majlis persandingan Ena & Adie di Selayang, Selangor 4 Disember lepas... Hope u berdua bahagia.... from ur wedding planner Sanee Bridal Creations, Taman Melaka Raya, Melaka


Wednesday, 26-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hari Kek Sedunia

 
 


Friday, 7-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
holiday...

Masak...
Back ground gunung kinabalu...
Di pulau manukan sebelum aktiviti see walking...
View all 4 photos...
pic ni diamik masa aku gi holiday kat sabah tajaan tourism malaysia melaka/n9... thankz manager tm melaka/ n9 en. hisham & officer mtpn n9, mrs hanan yang susah payah uruskan holiday selama seminggu kat saner....


Tuesday, 4-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
perkahwinan Liza & Rizal Carlos

ada rama2 tu...jangan sampai terbang dah ler yer...
pilih la baju maner yang nak pakai...
reben kat hujung katil nih untuk hiasan aje tau....
View all 12 photos...
pic wedding kawan Afliza dan Rizal Carlos di Merak Beach Resort, Tanjung Keling Melaka 1 Oktober lepas... wedding concept kat swimming pool. Anyway semoga bahagia hingga ke akhir hayat to loving couple...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net